First look

Många brudpar väljer att ha sina förberedelser på olika håll på bröllopsdagen. De väljer sedan att föreviga ögonblicket då de ser varandra för första gången under dagen i en så kallad first look. Ofta sker detta precis innan det är dags för porträttfotograferingen om brudparet valt att lägga den före vigseln. Är det så att man inte vill fotograferas innan vigseln brukar man ha sin first look alldeles innan vigseln.

Oavsett när man väljer att se varandra första gången under bröllopsdagen är det ett vackert ögonblick att dokumentera. När jag fotograferar dessa ögonblick låter jag ofta bruden eller brudgummen stå med ryggen emot det håll som deras blivande kommer ifrån och sedan får de inte vända sig mot varandra förrän de kan ta varandra i handen, omfamna varandra eller på annat sätt röra vid varandra.

Planerar du bröllop 2021 eller bröllop 2022? Varmt välkommen att höra av dig om du vill meta mer om hur jag jobbar och vilka dagar jag fortfarande är tillgänglig för bröllopsfotografering! Du når mig enklast via kontaktformuläret här på hemsidan eller via mejl till kontakt@mialewell.se. Och vill du se mer av mitt arbete som bröllopsfotograf får du gärna följa mig på Instagram och Facebook.

Bröllop 2021

Planerar ni att gifta er 2021? Stort grattis till er och hurra för kärleken!

Många av de brudpar jag har kontakt med inför bröllopsåret 2021 väljer att gifta sig precis som de tidigare planerat. Gästerna är inbjudna, bröllopslokalen är bestämd, kläder och smycken är införskaffade och bröllopsfotograf är bokad. Och det är inte bara brudparen som längtar till den stora dagen – jag längtar verkligen också till att bröllopssäsongen drar igång!

Sedan finns det brudpar som väljer att planera ett lite mindre bröllop i dessa tider. Kanske firar de med endast de allra närmaste som gäster. Kanske väljer de att viga sig med bara ett par vittnen som sällskap. Kanske planerar de ett mindre bröllop i trädgården med familjen som inbjudna.

För er som planerar ett lite mindre bröllop har jag, tillsammans med Ellen från https://www.conceptstories.se/, tagit fram ett exklusivt bröllopspaket för er som gifter er i Stockholms län 2021. Paketet inkluderar en och en halv timmas bröllopsfotografering och en brudbukett och en corsageblomma. Ni hittar mer information om paketet här.

Varmt välkomna med er förfrågan om ni önskar boka mig som er bröllopsfotograf! Och självklart erbjuder jag även mina ordinarie bröllopspaket precis som vanligt också. <3

bröllopsfotografering, bröllopsfotograf norrtälje, bröllop 2021

Att välja bröllopsfotograf

bröllopsfotograf stockholm, bröllopsfotograf norrtälje, bröllop 2020

Bröllopsdagen är en av de kanske bästa och vackraste dagarna i livet och många lägger mycket tid och kärlek på att planera den stora dagen. Kläder, ringar, mat, blommor, gästlista, bordsplacering och så vidare. Allt planeras in i minsta detalj, så låt det förevigas på allra bästa sätt! Boka en bröllopsfotograf!

Vad ska ni då tänka på när ni letar bröllopsfotograf? Här kommer mina bästa tips.

Hitta en fotograf som har en stil ni tycker om!

Tycker ni om ljusa bilder i pastellfärger? Tycker ni om spontana bilder med mycket känslor? Tycker ni om detaljbilder från dagen? Fundera över vad just ni vill ha för typ av bilder och på vilket sätt ni vill minnas er bröllopsdag.

Fundera över i vilken omfattning ni önskar fotograferas under bröllopsdagen!

Vill ni ha bilder från morgonens nervösa förberedelser till de första svängarna på dansgolvet? Önskar ni endast porträttbilder eller vill ni att fotografen är med under vigseln också? Tycker ni att en halvdagsfotografering passar bäst för att få de bilder ni önskar? Ni bestämmer själva hur lång tid ni vill ha med er bröllopsfotograf och de allra flesta fotografer har ofta några olika paket att välja mellan.

Kolla vad som ingår i fotograferingen!

Vill ni ha alla bilder digitalt? Tycker ni att det räcker med några förstoringar att ha på väggen? Önskar ni ett album med era favoritbilder från dagen? Olika fotografer levererar olika produkter så var noggranna med att kolla upp vad som verkligen ingår i bröllopspaketet så ni får det som är viktigt för er.

Träffa fotografen åtminstone en gång innan den stora dagen!

Kika på er planering för dagen och era förväntningar och önskemål inför just själva fotograferingen. Många brudpar bokar fotograf under större delen av sin bröllopsdag och det är då givetvis att föredra att ni tycker om att vara tillsammans med den fotograf ni valt.

Planerar ni bröllop 2020 och letar bröllopsfotograf?

Jag hjälper er gärna. Varmt välkomna att kontakta mig, antingen via kontaktformuläret här på sidan eller via kontakt@mialewell.se om ni tror att jag kan vara bröllopsfotografen för er. Jag utgår från Norrtälje och fotograferar många bröllop i området kring Stockholm, men åker gärna även längre för att föreviga ert bröllop.

Vill ni se mer av mitt arbete som bröllopsfotograf? Följ mig gärna i sociala medier: INSTAGRAM och FACEBOOK.

Bröllop på Rånäs slott

När Sanna och Douglas bjöd på bröllop på Rånäs slott i augusti bjöd de till en dag som verkligen hade allt. Batman, döskallar, vackra människor, trevliga människor, bra häng, underbara miljöer, sol, värme, bubbel, skratt, disco och en herrans massa kärlek. Vad mer kan man önska av ett sommarbröllop i Roslagen?

Sanna och Douglas, jag är oerhört glad och tacksam att jag fick förtroendet att vara er bröllopsfotograf! Kärlek <3.

bröllop rånäs, bröllop norrtälje, bröllop roslagen, bröllopsfotogra
bröllop rånäs, bröllop norrtälje, bröllop roslagen, bröllopsfotograf

INBJUDNINGSKORT BRÖLLOP

Jag älskar bröllop och allt som hör därtill och utvecklar nu ‘Mia Lewell, fotograf’ till att även erbjuda trycksaker till bröllop. Jag har under några år hjälpt flera av mina brudpar med allt från save the date-kort och inbjudningskort till vigselprogram och placeringskort, men erbjuder nu denna tjänst även till er som anlitat en annan fotograf. OM ni dessutom anlitat mig som er bröllopsfotograf får ni 10% på er beställning av trycksaker. Nyfiken på vad jag har att erbjuda? Varmt välkommen att kontakta mig på kontakt@mialewell.se.

Menu