Fem bröllopstips

Bröllopsdagen är en av livets största dagar och ett av de tillfällen i livet du vill ha det som bäst, vara som vackrast och njuta som mest. Här kommer fem tips som kan göra dagen till en av de finaste och mest minnesvärda i livet.
  1. Förbered det som går att förbereda i god tid innan bröllopsdagen och se till att delegera till människor du litar på! Under själva bröllopsdagen ska du inte behöva tänka på annat än dig själv och din blivande.
  2. Ät mat och drick vatten! Se till att redan innan bröllopsdagen ha bestämt vad ni ska äta och dricka under dagen. Be någon i brudföljet hjälpa till att påminna om att äta och framför allt dricka (vatten) under dagen. Ha med något som är enkelt att få i sig, men som inte riskerar att fläcka ner era kläder.
  3. Låt bröllopsplaneringen vara luftig och undvik stress under bröllopsdagen! Avsätt hellre någon extra kvart här och där i schemat för att ha lite tidsmån för oförutsedda händelser.
  4. Låt era bröllopsgäster vara närvarande och i nuet hela dagen! Ha gärna en så kallad ”unplugged” vigsel där ni rentav säger till gästerna att inte fotografera utan helt och hållet lämna över det till bröllopsfotografen ni anlitat.
  5. Engagera människor ni litar på och som ni vet kan ta ansvar för både logistik och stämning under dagen! Värdpar, toastmaster och toastmadame är värdefulla och viktiga för att bröllopsdagen ska gå som planerat.

Njut av er dag och se till att få så stor del av den som möjligt förevigad. För även om du är där, upplever och är i nuet kommer du upptäcka ögonblick och stunder i bilderna som du inte hade en aning om hände under bröllopsdagen.

Stort lycka till med er bröllopsplanering och varmt välkomna att höra av er till mig om ni önskar boka mig som er bröllopsfotograf!

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71