BRÖLLOP 2024

Planerar ni bröllop till 2024? Det är nu hög tid att boka bröllopsfotograf till er stora dag. Här är mina fem bästa tips till er som letar fotograf.

  1. Hitta en fotograf som har den stil ni tycker om! Det gäller såväl bildspråk som de känslor fotografens bilder förmedlar. Gillar ni ljusa och pastelliga färger? Gillar ni avslappnade och spontana bilder? Tänk igenom vad det är ni vill ha!
  2. Kontakta fotografen och kolla om ert bröllopsdatum fortfarande är ledigt! Många bröllopsfotografer bokas upp redan ett år innan högsäsong och ibland ännu tidigare.
  3. Kolla upp vad som ingår i bröllopspaketet! Hur många timmars fotografering? Hur många bilder får ni och i vilket format levereras de? Ingår det något album eller dylikt?
  4. Träffa fotografen minst en gång innan er bröllopsdag och gå igenom era önskemål och förväntningar inför fotograferingen!
  5. Skriv ett avtal med fotografen där det tydligt framgår vad som ingår i fotograferingen och vad som händer om fotografen, av någon anledning, skulle få förhinder!

Stort lycka till med er bröllopsplanering och varmt välkomna att höra av er till mig om ni tror att jag kan vara fotografen för er! Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att se mer av det jag gör i mitt arbete som fotograf!

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71