OM MIA

MIA LEWELL HETER JAG OCH JAG ÄR FOTOGRAF I NORRTÄLJE & STOCKHOLM.

Jag älskar att fotografera människor - brudpar, barn, familjer och företagare.

 

Jag har en stor förkärlek till det spontana och avslappnade och fotograferar endast i naturligt ljus och med den bakgrund som miljön bjuder på..

 

Söker du en fotograf till ditt bröllop? Vill du uppdatera familjealbumet? Har du precis fått ditt första barn och vill föreviga några av livets allra första ögonblick? Behöver du uppdatera ditt företags profilbilder i sociala medier, på hemsidan eller på Linkedin? Jag hjälper dig gärna.

 

Eller är du fotointresserad och vill ta ditt intresse till nästa nivå? Vill du lära dig mer om din kamera, bildkomposition eller om hur det är att ha fotograf som yrke? Jag håller kurser och hjälper dig gärna.

 

SÅ MYCKET MER ÄN BARA ER FOTOGRAF.

Jag är inte bara er fotograf utan hjälper gärna till med annat som ibland behövs under en fotografering.

 

Jag bär gärna era saker, jag lånar ut min regnjacka, jag torkar fläckar, jag har med mig dricka eller en godisbit till er vid behov, jag knyter slipsar, fäster corsager, plåstrar om skavsår, kopplar in mikrofoner och så vidare.

FÖR DIG SOM VILL VETA LITE MER:

  • Jag närmar mig halvvägs till hundra och tycker både om att fylla år och att bli äldre.
  • Jag har jobbat som fotograf på heltid i över 10 år.
  • Jag väljer hellre en bild med mycket känsla än en med teknisk perfektion.
  • Jag bor tillsammans med min man och våra tre barn i ett hus på landet några kilometer utanför Norrtälje.
  • När jag inte jobbar hittar du mig förmodligen i Crossfit-boxen, vid pianot, i skogen eller med en bok i soffan,
  • Jag tar gärna ett glas bubbel, älskar popcorn och dricker lagom mycket kaffe.
  • Jag har en grundskollärarutbildning i musik och svenska och har tidigare arbetat som lärare under många år.
  • Jag har bestigit Kebnekaise, tycker mycket om att promenera och tänker som bäst när jag är i rörelse.
  • Jag är en kreativ person med många bra idéer och lite för lite tid.
  • Jag älskar fina skrivböcker och använder uteslutande papperskalender.

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71