FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Är det dags för företaget att uppdatera bildbanken? Personalporträtt? Verksamhetsbilder? Varumärkesbilder? Produktbilder? Jag hjälper er gärna med företagsfotografering.

Brandingfotografering

Det som på engelska kallas branding photography och på svenska profilfotografering eller varumärkesfotografering blir allt vanligare. Många företagare har insett värdet i att ha unika bilder från den egna verksamheten som visar företagaren, människorna i verksamheten och det de gör. Bilder att använda på hemsida, i sociala medier, i press eller i trycksaker. En företagsfotografering extra allt, helt enkelt.

Företagsfotografering – så här går det till

När jag gör den här typen av uppdrag avsätter jag runt två timmar för fotografering i företagarens miljö eller på annan plats som går i linje med företagets profil och varumärke. Jag fotograferar sedan ett stort urval bilder på människor, produkter, aktiviteter och annat som är typiskt för företaget och dess verksamhet. Ibland är det fullt fokus på porträtt och ibland är det större fokus på aktivitet och produkter.

Efter fotograferingen får du som företagare eller annan ansvarig på företaget tillgång till ett digitalt urvalsgalleri varifrån ni väljer ut de bilder ni vill beställa. Bilderna levereras sedan digitalt och i ett format som lämpar sig för företagets användning av bilderna och de får användas fritt på obestämd tid. Bra va´?

Investera i en unik bildbank

Varmt välkommen att kontakta mig om du eller ni vill ha hjälp med unika bilder från er verksamhet att skapa er egen bildbank med. Det här kan vara er bästa investering i år. Jag hoppas vi hörs!

Bilderna till den här texten är från en fotografering med Elin som driver ESB Design och ESB Academy.

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71