Bröllopsförberedelser

Ni som hängt med mig ett tag vet att jag fullkomligt älskar att föreviga förberedelserna på bröllopsdagen. Jag älskar pirret, lugnet, förväntan, längtan och alla andra känslor som ryms under stunden ni gör er i ordning inför livets stora dag. Alla vackra detaljer. Miljön och människorna. Älskar.

Här kommer några tips ni kan tänka på inför fotografering av förberedelserna. Självklart ska det inte vara alltför uppstyrt och ni väljer givetvis själva hur mycket ni vill göra, men att tänka på några av dessa saker gör det enklare för er bröllopsfotograf att ta vackra bilder från era förberedelser.

Valet av miljö.

Om ni har möjlighet – välj en miljö med mycket ljus, något avskalad möblering och lugna färger!

Håll ordning!

Be gärna någon ur brudföljet eller någon annan som är med under förberedelserna att hålla miljön någorlunda undanplockad. Låt till exempel väskor, kläder, påsar, mat och hårprodukter ligga i en bestämd del av rummet för att inte ”vara i vägen” för fotograferingen.

Detaljer.

Ta gärna fram till exempel trycksaker, smycken, blommor och andra detaljer ni vill ha förevigade. Dessa fotograferas med fördel under förberedelserna.

Klädsel.

Be gärna brudföljet vara klädda i sina bröllopskläder då det är dags för er att klä på er brudklänning och kostym. Det ger en fin känsla och ett lugn i bilderna.

Framför allt – berätta för er bröllopsfotograf hur just ni vill ha det! Här kan ni se fler bilder från förberedelser under bröllopsdagen.

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71