Bröllop på Lidö, Roslagen

När Sofia och Jamie hörde av sig till mig och ville boka bröllopsfotograf till sitt bröllop på Lidö i Roslagen tvekade jag inte en sekund att säga ja. Först och främst för att Sofia och Jamie verkade väldigt väldigt trevliga och dessutom för att de valt att gifta sig på en av de vackraste platser jag vet. För visst är skärgårdsbröllop i Roslagen i september svårslaget? Kika på bilderna i inlägget så förstår du varför. <3

Bröllopsdagen

Sofia och Jamies bröllopsdag startade tidigt med att brudparet gjorde sig i ordning på varsitt håll. De hade båda sällskap av sina brudtärnor och marskalkar. Förberedelser fyllda av längtan, förväntan och nervositet i sin allra vackraste form.

Eftersom brudparet gjort sig iordning på varsitt håll ville de föreviga ögonblicket då de såg varandra första gången på bröllopsdagen i en så kallad first look. Jamie stod och väntade på Sofia med ryggen mot det håll hon kom ifrån och när de tillslut fick se varandra var det mycket känslor. Så fint!

Vigselceremonin hölls nere vid vattnet med havet som bakgrund och med vänner och familj runt vigselplatsen. En bättre inramning till en utomhusvigsel är svårt att få.

Efter vigseln promenerade hela bröllopssällskapet upp till Lidö värdshus där det bjöds på brudskål och mingel. Vi passade även på att fotografera lite gruppbilder med familj och brudfölje innan det var dags att sätta sig till bords för bröllopsmiddag.

Tusen tack för att jag fick förtroendet att vara er bröllopsfotograf – Sofia oh Jamie! Och stort lycka till i livet som gifta!

Boka bröllopsfotograf

Planerar ni bröllop och söker bröllopsfotograf? Varmt välkomna att höra av er till mig om ni tror att jag kan vara er bröllopsfotograf! <3 Här kan ni läsa mer om mina olika bröllopspaket. Och vill ni se fler bröllopsbilder hittar ni det här.

Följ mig gärna i sociala medier Instagram och Facebook.

boka bröllopsfotograf, välja bröllopsfotograf, bröllopsfotograf norrtälje, bröllop 2024

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71