HÖGTIDSFOTOGRAFERING

När S och B firade guldbröllop i juli förra sommaren samlade de hela familjen på Marholmen utanför Norrtälje för att fira den stora dagen tillsammans. De bokade in en högtidsfotografering för att föreviga firandet.

Det var en underbar dag och jag är väldigt tacksam över att jag fick förtroendet att föreviga en stund av firandet och några av alla de fina ögonblick som en sådan här dag bjuder på. Bubblor, dans, skärgård, strålande sol och väldigt mycket kärlek gjorde den här 50-åriga bröllopsdagen komplett.

Ska ni fira bröllopsdag, födelsedag, dop, jubileum eller annan festlighet? Boka en högtidsfotografering!

En högtidsfotografering är ett av mina mest populära paket och ett perfekt sätt att minnas en av livets stora dagar. Under den här typen av fotografering är jag med er under en och en halvtimma. Jag förevigar er i den miljö ni firar i eller som vi kommer överens om. Fotograferingen är till största delen dokumentär, men jag fotograferar även mer uppstyrda porträttbilder i olika konstellationer.

Förberedelser inför fotograferingen

Ni behöver inte förbereda er något speciellt inför fotograferingen utan vi tar det som det kommer och det viktiga är att er dag blir som ni tänkt. Ett tips är däremot att ni tänker över er klädsel. Det är fint om ni till exempel är klädda i samma färgskala och undviker alltför mycket mönster och gälla färger. Dessutom är valet av miljö bra att tänka över. Välj gärna en miljö med gott om naturligt ljus och inte alltför röriga bakgrunder. Utomhus fungerar oftast väldigt bra.

Vad ingår i fotograferingen?

I fotograferingspaketet ingår samtliga, av mig godkända, bilder. Dessa levereras digitalt, högupplösta och redigerade för fri användning. Det brukar bli runt 60 stycken bilder från en sådan här fotografering. I paketet ingår även ett fotoalbum med 15 uppslag och era favoritbilder från fotograferingen.

Läs mer om mitt högtidspaket här. Och tveka inte att höra av er om ni vill veta mer eller om du söker fotograf till ert firande.

fotograf norrtälje, familjefotografering, släktfotografering, guldbröllop, högtidsfotografering

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71