Hur många timmar ska vi boka bröllopsfotograf?

Under hur lång tid på bröllopsdagen ni väljer att boka fotograf beror naturligtvis på en rad olika saker. Bland annat handlar det om hur er planering för dagen ser ut och vilken budget ni har.

Jag fotograferar i huvudsak halv- och heldagar och uppskattar självklart att få förtroendet att vara med er större delen av dagen. Det ger mig möjlighet att, genom mina bilder, återberätta dagen på bästa sätt. Att föreviga ögonblick och minnen mellan de kanske mer klassiska och förväntade bilderna. Det blir ingen stress ”att få till bilderna” och fotograferingen blir mer dokumentär och en berättelse om er bröllopsdag och er kärlek.

Mitt mest bokade bröllopspaket är 8 timmars sammanhängande fotografering från förberedelserna till en bit in på middagen. Bilderna berättar då historien om större delen av er bröllopsdag och jag hinner föreviga både er, era gäster, miljöer, detaljer och många vackra och minnesvärda ögonblick i lugn och ro.

Vill du veta mer om vad jag erbjuder för olika paket och vad de innehåller kika gärna här. Och vill du se ett urval bilder från ett heldagsbröllop 8 timmar hittar du det här. <3

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71