Planera bröllop och boka fotograf

Planerar ni bröllop? Då är det dags att boka fotograf! Har ni börjat fundera över var, när och hur ni vill ha ert bröllop? Eller har ni svårt att komma igång för det känns som att det är så mycket som ska planeras, bestämmas och bokas?

Ta det lugnt! Det är er dag och ni bestämmer! Ta det i den takt som passar er och njut och ha roligt på vägen! Är ni paret som prioriterar en riktig pangfest eller uppskattar ni en lugn och avskalad vigsel med bara de allra närmsta? Oavsett vilka ni är är mitt allra främsta tips när det kommer till bröllopsplanering att ni noggrant tänker igenom ert val av fotograf! Såväl vem ni vill ha som fotograf som hur länge fotografen ska vara med under bröllopsdagen och hur ni vill ha era bilder levererade. Föredrar ni digitala filer eller vill ni ha förstoringar och album eller både och?

Jag har gjort flera inlägg tidigare med tips på vad man kan tänka på när man väljer bröllopsfotograf, till exempel det här. Med det här inlägget vill jag påminna er om att vara ute i god tid när ni ska boka er fotograf. Många fotografer bokas över ett år i förväg och mitt tips är därför att ni kontaktar den fotograf ni helst av allt vill ha på ert bröllop så fort ni har bestämt datum. Många fotografer är flexibla och har inga problem att resa en bit för bröllopsfotografering så även om ni inte bokat lokal än kan det vara en god idé att höra av er så fort ert bröllopsdatum är satt.

Vet ni att jag till och med haft brudpar som satt sitt bröllopsdatum utifrån när jag hade möjlighet att vara med och fotografera. Detta är förstås oerhört smickrande och säger lite om hur viktig fotografen och förevigandet av bröllopsdagen är för vissa. Tror ni att jag kan vara fotografen för er? I så fall blir jag jätteglad och ser fram emot att ni kontaktar mig omedelbums så kikar vi på om just ert datum fortfarande är ledigt. Skicka ett mejl till kontakt@mialewell.se eller skicka er förfrågan via kontaktformuläret.

Vill du se mer av det jag gör i mitt jobb som fotograf? Följ mig gärna på Facebook och Instagram!

bröllopsfotograf norrtälje, bröllopsfotograf stockholm, boka brölopsfotograf, bröllopsplanering, bröllopsfotograf

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71