Tips när ni ska boka bröllopsfotograf

Stort grattis till kärleken och ert stundande bröllop! Ett bröllop planeras ofta under lång tid och många brudpar börjar sin planering inför bröllopsdagen mer än ett år i förväg. Här är några tips för er som letar bröllopsfotograf och några saker som kan vara bra att tänka på när ni ska boka er fotograf.

  • Hitta först och främst en bröllopsfotograf med en stil som ni tycker om. Kika runt på olika hemsidor i sociala medier för att hitta en fotograf vars stil ni vill ha på era bröllopsbilder.
  • Vad erbjuder fotografen för olika bröllopspaket? Hur många bilder levererar fotografen och i vilket format? På vilket sätt får ni använda bilderna? Ingår det några trycksaker eller fotoalbum i bröllopspaketet? Vad är viktigt för er och vad vill ni ha?
  • Hur går bokningen av bröllopsfotograf till? Får ni någon bekräftelse som säkrar ert datum? Har fotografen en backup vid sjukdom?
  • Träffa fotografen innan er bröllopsdag! Boka en lunch, en fika eller ett digitalt möte där ni, tillsammans med fotografen, kikar på er planering för dagen samt era förväntningar och önskemål inför fotograferingen. Det är alltid skönt och väldigt trevligt att ha träffats en gång innan bröllopsdagen.
  • Tänk på att vara ute i god tid när ni bokar er bröllopsfotograf. Många fotografer bokas över ett år i förväg och framförallt lördagar under högsäsong blir snabbt bokade.

Stort lycka till med ert bröllop och njut av såväl er bröllopsplanering som er bröllopsdag!

Och om ni tror att jag är bröllopsfotografen för er är ni varmt välkomna att höra av er till mig! Mer om de bröllopspaket jag erbjuder hittar ni här! Och vill ni se mer av mitt arbete som fotograf tycker jag ni ska följa mig på Instagram och Facebook.

De här bilderna är från Lindas och Johans bröllop i Grisslehamn. Buketten och inbjudningskortet är från Ellen på Concept Stories, hår och smink är gjort av Lina Lannerhjelm och klänningen är från Matildas fest.

bröllopsfotograf norrtälje, bröllopsfotograf stockholm, bröllopsfotografering, bröllop 2022

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71