Tips till er bröllopsdukning

Här följer ett tips som egentligen inte har direkt koppling till bröllopsfotografering, men som ändå kan ha stor betydelse för hur era bröllopsbilder blir nämligen hur ni dukar och dekorerar till er bröllopsmiddag.

Hur ni dukar för er bröllopsmiddag beror givetvis på i vilken lokal ni ska ha middagen, om ni ska trerättersmeny serverad vid borden eller om ni ska ha bröllopsbuffé som gästerna själva går och tar. Det spelar givetvis också roll vilken typ av möbler som finns – runda bord, långbord eller kvadratiska bord? Vad ska ni använda för porslin och glas? Servetter och bestick? Som ni märker är det lite att tänka på för att få bröllopsdukningen så som just ni vill ha den. Många brudpar väljer dessutom att följa ett tema t ex vad gäller färger, material eller trycksaker och då låta temat prägla även dukningen.

Som bröllopsfotograf är mitt tips till dukningen inför er bröllopsmiddag att vara generös med färska blommor och växter. Det gör otroligt mycket för intrycket i lokalen och det blir fantastiskt vackert på bild med mycket blommor i dukningen. En dröm för såväl fotograf som gäster.

Den här dukningen är från ett sommarbröllop i Roslagen, närmare bestämt på Arholma dansbana. Visst är det vackert med alla blommor? Såväl de stora arrangemangen på borden som detaljerna i servettvikningen och de mindre buketterna i vaserna. Både som bröllopsfotograf och bröllopsgäst säger jag alltså: var generös med blommorna i er bröllopsdukning.

Planerar ni bröllop? Jag finns fortfarande tillgänglig för några fler bröllopsfotograferingar under 2022 så varmt välkomna att kontakta mig om ni vill veta mer av vad jag har att erbjuda. Ni kan även läsa mer om mina bröllopsfotograferingspaket här.

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71