Boka bröllopsfotograf – så går det till!

Stort grattis till er kärlek och ert stundande bröllop! Vad roligt att ni kikat in här hos mig. Letar ni bröllopsfotograf? Är det dags att boka bröllopsfotograf? Tror ni att jag kan vara fotografen för er? Jag hjälper er gärna vidare.

Till att börja med är ni varmt välkomna att kontakta mig så att jag kan kika på om ert datum fortfarande är ledigt för bokning. Ni kontaktar mig enklast genom formuläret här på min hemsida eller via mejl till kontakt@mialewell.se. Om det skulle vara så att jag redan är bokad tipsar jag er gärna om en kollega med liknande stil och upplägg som jag har.

Om jag fortfarande är tillgänglig den dagen ni gifter er vill jag gärna veta vilket av mina bröllopspaket ni är intresserade av. Jag fotograferar i huvudsak halv- och heldagar, men gör gärna andra lösningar om ni har önskemål om det. Mer information om mina bröllopspaket hittar ni här.

När ni bestämt er för vilket paket ni vill boka får ni en bekräftelse på detta via mejl samt en faktura på 20 % av paketpriset i bokningsavgift. Bokningsavgiften fungerar som en säkerhet får både er och mig och räknas givetvis av på slutpriset sedan. På bekräftelsen finns några uppgifter dels om er och dels om bröllopet som jag vill att ni fyller i och skickar tillbaka till mig. När bokningsavgiften är betald och bekräftelsen påskriven är bokningen klar.

Vi hörs sedan igen lite längre fram och bokar in ett möte, kanske en lunch eller en fika. Det här brukar jag planera in någon eller ett par månader innan bröllopsdagen. Då träffas vi och kikar på er planering för bröllopet samt era förväntningar och önskemål inför fotograferingen. Vi bestämmer då också exakt vilka tider ni vill att jag är med under bröllopsdagen.

Så går det, i stora drag, till att boka bröllopsfotograf! Varmt välkomna att höra av er till mig om ni har några funderingar eller om ni vill att jag kikar på om ert bröllopsdatum fortfarande finns tillgängligt för bokning! <3

Vill ni ha mer inspiration till ert bröllop, kika gärna in på min profil på Pinterest!

bröllopsfotograf, boka bröllopsfotograf, bröllop 2022, bröllopsfoto

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71