SLOTTSBRÖLLOP I MARIEFRED

Jag är så oerhört glad och tacksam för det förtroende jag får att föreviga några av de största och vackraste ögonblicken i människors liv. Att få vara någons bröllopsfotograf är en stor ära och något bland det roligaste jag vet. Att få vara med och föreviga allt från de nervösa förberedelserna till första ögonblicket då brudparet ser varandra på bröllopsdagen till att de säger ja och så småningom firar med sin släkt och sina vänner – det är fantastiskt.

Här är bildsagan från A och R sommarbröllop i Mariefred. Jag behöver knappast berätta att det var en underbar dag- bilderna talar för sig själva.

A och R – tusen tack för att jag fick förtroendet och äran att vara er bröllopsfotograf och stort lycka till i livet som gifta!

Ska du eller någon du känner gifta sig och söker bröllopsfotograf! Varmt välkommen att höra av er till mig! Och in och följ mig i sociala medier för att se fler bilder från mina fotograferingar och mina uppdrag som fotograf! Jag finns på Instagram och Facebook.

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71