några ord om Mia Lewell

Jag heter Mia och bor, tillsammans med min man och våra tre barn, i ett hus på landet utanför Norrtälje. Här har jag även mitt kontor och möjlighet att tillfälligt rigga en dagsljusstudio i vårt vardagsrum för att fotografera de lite yngre människorna.

Jag utgår från Norrtälje, men arbetar mycket runtom i Sverige och framförallt i Stockholm och kring Västervik.

Jag förevigar gladeligen livets ögonblick - bröllopet, barnen, familjen, kollegorna, produkterna eller eventet. Jag älskar naturligt ljus och fotograferar i huvudsak utomhus i vackra miljöer såsom parker, vid vattnet eller i trädgården.

Jag älskar att fotografera människor och föreviga vackra ögonblick och detaljer. Jag strävar alltid efter att skapa en naturlig och avslappnad stund då jag fotograferar. För mig är det viktigt att bilder förmedlar en känsla och ett minne.

Jag har jobbat heltid som fotograf i fem år och dessförinnan kombinerade jag företagandet med mitt jobb som lärare i musik och svenska.

Jag spenderar gärna ledig tid tillsammans med min familj, vid pianot eller i CrossFit-boxen. Jag älskar ordning och reda och att ha koll! 

Frågor? Varmt välkommen att höra av dig till mig på kontakt@mialewell.se eller via kontaktformuläret här på sidan. Jag älskar mejl. 

Menu