Mia Lewellnågra ord om

Jag heter Mia och jobbar som fotograf i Norrtälje och Stockholm med omnejd. Jag utgår från Norrtälje, men arbetar runtom i hela Sverige.

 

Jag förevigar gladeligen livets ögonblick - bröllopet, barnen, familjen, kollegorna, produkterna eller eventet. Jag älskar naturligt ljus och fotograferar i huvudsak utomhus i vackra miljöer såsom parker, vid vattnet eller i trädgården.

 

Jag älskar att fotografera människor och att föreviga vackra ögonblick och detaljer. Jag strävar alltid efter att skapa en naturlig och avslappnad stund då jag fotograferar. För mig är det viktigt att bilder förmedlar känslor och minnen.

 

Jag har jobbat heltid som fotograf i snart tio år och dessförinnan kombinerade jag företagandet med mitt jobb som lärare i musik och svenska.

 

Jag spenderar gärna ledig tid tillsammans med min familj, vid pianot eller i CrossFit-boxen. Jag älskar ordning och reda och att ha koll!

 

Har du frågor, vill göra en förfrågan eller en bokning? Varmt välkommen att höra av dig till mig på kontakt@mialewell.se eller via kontaktformuläret här på sidan. Jag älskar mejl.

Följ mig gärna
073-983 42 71kontakt@mialewell.se
073-983 42 71kontakt@mialewell.se