Hemsidan uppdateras

KOM TILLBAKA SNART IGEN!

KIKA GÄRNA IN PÅ MIN

INSTAGRAM ELLER FACEBOOK SÅ LÄNGE!

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN TILL kontakt@mialewell.se.

Jag heter Mia och bor, tillsammans med min man och våra tre barn, i ett hus på landet utanför Norrtälje. Här har jag även mitt kontor och möjlighet att tillfälligt rigga en dagsljusstudio i vårt vardagsrum för att fotografera de lite yngre människorna.

Jag utgår från Norrtälje, men arbetar mycket runtom i Sverige och framförallt i Stockholm och kring Västervik.

Jag förevigar gladeligen dina ögonblick. Bröllopet, barnen, familjen, kollegorna, produkterna eller eventet.

Jag älskar naturligt ljus och fotograferar i huvudsak utomhus i vackra miljöer såsom parker, vid vatten i trädgården eller på annan plats ni tycker om och trivs på.

Jag älskar att fotografera människor och föreviga vackra ögonblick och detaljer. Jag strävar alltid efter att skapa en naturlig och avslappnad stund då jag fotograferar. För mig är det viktigare att förmedla en känsla än en knivskarp bild.

Jag har jobbat heltid som fotograf i fem år och dessförinnan kombinerade jag företagandet med mitt jobb som lärare i musik och svenska.

Jag spenderar gärna ledig tid tillsammans med min familj, vid pianot eller i CrossFit-boxen. Jag älskar ordning och reda och att ha koll!

Frågor? Varmt välkommen att höra av dig till mig på kontakt@mialewell.se eller via kontaktformuläret här på sidan. Jag älskar mejl.

E-POST: kontakt@mialewell.se
TELEFON: 073-983 42 71

Du hittar mig även på Facebook och Instagram