NÅGRA ORD OM BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Kära brudpar,

Stort grattis till er kärlek och varmt välkomna till min hemsida. Jag heter Mia Lewell och jag jobbar som fotograf med Norrtälje som min bas.

Att arbeta som bröllopsfotograf innebär att få ett oerhört stort förtroende. Förtroendet att föreviga en av de största dagarna i livet, med allt vad det innebär. Känslor, ögonblick, tårar, skratt, kärlek, familj, vänner, detaljer.

När jag fotograferar bröllop arbetar jag i huvudsak halv- eller heldagar. Då får jag möjlighet att föreviga, inte bara de givna ögonblicken, utan även stunderna där emellan. Det spontana och naturliga. Många bröllop planeras år i förväg och många detaljer såsom inbjudningskort, dukning, dekorationer är oerhört väl genomtänkta och dessa älskar jag att föreviga.

Jag älskar när jag får vara med under brudgummens och brudens förberedelser. Nervositet blandas med förväntan och det finns mängder av vackra detaljer såsom klänning, skor, inbjudningskort, manschettknappar, blommor och ringar att fotografera.

Porträttfotograferingen är en stor och viktig del av bröllopsdagen och huruvida man vill ha den innan eller efter vigseln är helt upp till brudparet och hur det passar den övriga planeringen för dagen. Många brudpar väljer att ta så kallade ”first look”-bilder d v s när de ser varandra för första gången under bröllopsdagen. Det brukar vara väldigt känslosamt och resultera i vackra bilder.

Under porträttfotograferingen hjälper jag givetvis till med viss posering, men vill inte att det blir alltför uppstyrt. Jag uppmuntrar gärna brudparet att ägna sig mer åt varandra än att koncentrera sig på att se bra ut på bild. Ibland ger jag även brudparet mindre uppdrag och enklare aktiviteter som resulterar i vackra bilder. Det kan vara att viska något i örat, promenera tillsammans med höfterna mot varandra, gå tre steg och säg en färg. Detta passar inte alla brudpar och en av mina bästa egenskaper som bröllopsfotograf är att jag är lyhörd och flexibel inför just era önskemål och behov.

Är ni mer nyfikna på hur jag arbetar och om jag är bröllopsfotografen för er? Varmt välkomna att höra av er till mig på kontakt@mialewell.se så pratar vi vidare. Och vill ni så träffas jag gärna över en kopp kaffe.

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71