Tycker du om det spontana och avslappnade?
Tycker du om ljusa bilder i pastelliga färger? Värdesätter du livets ögonblick och vill bevara dem för framtiden?
Vill du investera i vackra minnen?

Jag hjälper dig gärna - varmt välkommen att kontakta mig!
Låt mig föreviga dina ögonblick!
Här hittar ni information om mina olika bröllopspaket. Varmt välkomna att kontakta mig för att kika om just ert datum är ledigt. Var gärna ute i god tid då lördagar under högsäsong ofta bokas upp till ett år i förväg. Jag ser fram emot att höra av er!bröllop
Här hittar du information om mina barn- och familjefotograferingspaket. Informationen gäller även parfotografering och gravidfotografering. Varmt välkommen att kontakta mig om du vill boka!barn & familj
Här hittar du information om de olika kurser jag håller. Jag skräddarsyr innehållet och det kan handla om t ex fotografering, redigering eller företagande. Varmt välkommen att kontakta mig om du vill boka en kurs!Kurser
Här hittar du information om företagsfotografering. Nya bilder till hemsidan, personalporträtt, eventfotografering - jag hjälper er gärna!Företag
Ge bort en present som är personlig och minnesvärd. Ett presentkort på en fotografering eller en kurs är alltid en uppskattad gåva.
Du bestämmer själv om du vill ge bort en hel fotografering, kurs eller en valfri summa. Presentkortet är giltigt i ett år och levereras vackert inslaget och färdigt att ge bort.
presentkort
Ge bort en present som är personlig och minnesvärd. Ett presentkort på en fotografering eller en kurs är alltid en uppskattad gåva.
Du bestämmer själv om du vill ge bort en hel fotografering, kurs eller en valfri summa. Presentkortet är giltigt i ett år och levereras vackert inslaget och färdigt att ge bort.
presentkort
Följ mig gärna
073-983 42 71kontakt@mialewell.se
073-983 42 71kontakt@mialewell.se