Att välja bröllopsfotograf

Bröllopsdagen är en av de kanske bästa och vackraste dagarna i livet och många lägger mycket tid och kärlek på att planera den stora dagen. Kläder, ringar, mat, blommor, gästlista, bordsplacering och så vidare. Allt planeras in i minsta detalj, så låt det förevigas på allra bästa sätt! Boka en bröllopsfotograf!

Vad ska ni då tänka på när ni letar bröllopsfotograf? Här kommer mina bästa tips.

Hitta en fotograf som har en stil ni tycker om! Tycker ni om ljusa bilder i pastellfärger? Tycker ni om spontana bilder med mycket känslor? Tycker ni om detaljbilder från dagen? Fundera över vad just ni vill ha för typ av bilder och på vilket sätt ni vill minnas er bröllopsdag.

Fundera över i vilken omfattning ni önskar fotograferas under bröllopsdagen! Vill ni ha bilder från morgonens nervösa förberedelser till de första svängarna på dansgolvet? Önskar ni endast porträttbilder eller vill ni att fotografen är med under vigseln också? Tycker ni att en halvdagsfotografering passar bäst för att få de bilder ni önskar? Ni bestämmer själva hur lång tid ni vill ha med er bröllopsfotograf och de allra flesta fotografer har ofta några olika paket att välja mellan.

Kolla vad som ingår i fotograferingen! Vill ni ha alla bilder digitalt? Tycker ni att det räcker med några förstoringar att ha på väggen? Önskar ni ett album med era favoritbilder från dagen? Olika fotografer levererar olika produkter så var noggranna med att kolla upp vad som verkligen ingår i bröllopspaketet så ni får det som är viktigt för er.

Träffa fotografen åtminstone en gång innan den stora dagen! Kika på er planering för dagen och era förväntningar och önskemål inför just själva fotograferingen. Många brudpar bokar fotograf under större delen av sin bröllopsdag och det är då givetvis att föredra att ni tycker om att vara tillsammans med den fotograf ni valt.

Planerar ni bröllop 2022 eller bröllop 2023 och letar bröllopsfotograf? Jag hjälper er gärna. Varmt välkomna att kontakta mig, antingen via kontaktformuläret här på sidan eller via kontakt@mialewell.se om ni tror att jag kan vara bröllopsfotografen för er. Jag utgår från Norrtälje och fotograferar många bröllop i området kring Stockholm, men åker gärna även längre för att föreviga ert bröllop.

Vill ni se mer av mitt arbete som bröllopsfotograf? Följ mig gärna i sociala medier: INSTAGRAM och FACEBOOK.

bröllopsfotograf stockholm, bröllopsfotograf norrtälje, bröllop 2020

E-post: kontakt@mialewell.se

 

Telefon: 073-983 42 71