"Vi är otroligt glada att vi valde just Mia att vara med på vår bröllopsdag, hon förevigade alla små och stora ögonblick. Ingen av oss gillar att bli fotograferade men vi hade riktigt roligt och det syns på bilderna att vi är avslappnade och bara njuter! Det bubblar & pirrar inombords när vi tittar på bilderna från den här magiska dagen! Vi kan varmt rekommendera Mia, ni kommer inte bli besvikna! Kram Angelica & Christian "bröllop i dalarna 2016Angelica & Christian
"När du förevigade vår dag kändes det aldrig konstig att veta att vi skulle bli fotade under så många timmar just den dagen. Resultatet syns i bilderna, ingen bild ser konstlad ut.
I kyrkan märktes det inte hur du smög runt vilket vi också upptäckte när vi fick se alla fantastiska bilder, så kul med allt vi inte visste att du förevigade. "
brudparHanna & Kalle
"Har anlitat Mia ett par tillfällen både för fotografering av barn och hela familjen. Mia är fantastisk duktig både på att få barnen att vilja fotas och att hitta det perfekta ljuset. Vi anlitar gärna Mia igen och kan varmt rekommendera henne!"barn- & familjefotograferingFamiljen Lindberg
"Jag kontaktade Mia första gången när jag gick i tankarna att utveckla mitt hobby-fotograferandande till att börja ta emot kunder. Jag träffade Mia för en fullproppad timme med massor av information och viktigast av allt, svar på mina funderingar.
Mia har varit en stor hjälp på vägen för mig och har varit så proffsig och hjälpsam sen första start! Jag hade inte alls varit där jag är idag utan hennes stöd!"
fotografSofie Benneborg
Följ mig gärna
073-983 42 71kontakt@mialewell.se
073-983 42 71kontakt@mialewell.se