MORGONGÅVEFOTOGRAFERING

I samband med Bröllopsmässan på Grand Hotel hade jag en utlottning av en ‘UNDERBAR – morgongåvefotografering’ och det är nu dags att presentera den lyckliga vinnaren. Vinnaren är *trumvirvel* – Weronica Liljeroth. Stort grattis till dig, Weronica! Hör av dig till mig så bokar vi in en fotografering.

Till alla er andra (oavsett om ni var på mässan och deltog i utlottningen eller inte) har jag nu ett erbjudande gällande mitt paket ‘UNDERBAR – morgongåvefotografering’. Jag erbjuder 20% rabatt på ordinarie pris (3.600 kronor) om du bokar innan den 17 februari 2019. Vad är då en ‘UNDERBAR – morgongåvefotografering’? En morgongåvefotografering ger vackra bilder på dig själv att ge bort till någon du tycker om. Fotograferingen sker på en plats vi kommer överens om tillsammans. Några vill ha utomhusmiljö, andra vill vara hemma och några bokar ett hotellrum för någon timma. Fotograferingen tar runt en timma och paketet innehåller förutom själva fotostunden även fem stycken bilder som levereras dels digitalt och även som printar vackert förpackade och färdiga att ges bort. Det finns självklart möjlighet att beställa fler bilder än dessa fem om du önskar det. Du väljer naturligtvis själv vad du vill ha på dig under fotograferingen och jag rekommenderar dig att välja något du känner dig vacker och bekväm i. Det är ganska vanligt att man tar med något man ska ha till bröllopet på bilderna, t ex ett smycke, skor eller slöja.

Planerar du möhippa? En morgongåvefotografering brukar vara ett väldigt populärt inslag under möhippan och blir dessutom ett fint minne. Varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer!

Menu