Bröllop 2021

Planerar ni att gifta er 2021? Stort grattis till er och hurra för kärleken!

Många av de brudpar jag har kontakt med inför bröllopsåret 2021 väljer att gifta sig precis som de tidigare planerat. Gästerna är inbjudna, bröllopslokalen är bestämd, kläder och smycken är införskaffade och bröllopsfotograf är bokad. Och det är inte bara brudparen som längtar till den stora dagen – jag längtar verkligen också till att bröllopssäsongen drar igång!

Sedan finns det brudpar som väljer att planera ett lite mindre bröllop i dessa tider. Kanske firar de med endast de allra närmaste som gäster. Kanske väljer de att viga sig med bara ett par vittnen som sällskap. Kanske planerar de ett mindre bröllop i trädgården med familjen som inbjudna.

För er som planerar ett lite mindre bröllop har jag, tillsammans med Ellen från https://www.conceptstories.se/, tagit fram ett exklusivt bröllopspaket för er som gifter er i Stockholms län 2021. Paketet inkluderar en och en halv timmas bröllopsfotografering och en brudbukett och en corsageblomma. Ni hittar mer information om paketet här.

Varmt välkomna med er förfrågan om ni önskar boka mig som er bröllopsfotograf! Och självklart erbjuder jag även mina ordinarie bröllopspaket precis som vanligt också. <3

bröllopsfotografering, bröllopsfotograf norrtälje, bröllop 2021

Menu