STUDENTFOTOGRAFERING NORRTÄLJE

Tar du studenten i år?  Eller känner du någon som gör det? Student 2018? Student i Norrtälje? Kika gärna på mitt erbjudande jag har på studentfotografering i Norrtälje.

Du betalar endast 950:- för en halvtimmas fotografering utomhus i centrala Norrtälje någon gång mellan den 21 maj och den 5 juni 2018.

Efter fotograferingen får du tillgång till ett lösenordsskyddat bildgalleri varifrån du väljer ut de bilder du vill beställa. I priset för fotograferingen ingår två stycken högupplösta bilder som levereras digitalt och redigerade samt en förstoring av någon av de utvalda bilderna i formatet 21 x 30 cm. Önskar du beställa fler bilder än de som ingår går det givetvis utmärkt.

Om ni är ett gäng kompisar som önskar boka tider efter varandra och eventuellt också ta några gruppbilder betalar ni endast 850:- per person och med samma innehåll i studentpaketet (två stycken högupplösta bilder samt en förstoring i formatet 21 x 30 cm).

Varmt välkommen att kontakta mig på kontakt@mialewell.se eller via formuläret här på hemsidan så kikar vi på en tid för fotograferingen.

BARNFOTOGRAF NORRTÄLJE

Det börjar bli högsäsong för barn- och familjefotografering. En barnfotografering ska vara rolig, den ska vara avslappnad och den ska innehåll lek och skratt. En familjefotografering likaså. Håller du med? Hör gärna av dig så kikar vi på en tid för fotografering av dina barn eller din familj!

VÅRERBJUDANDE FOTOGRAFERINGAR OCH KURSER

Nu är det bara några dagar kvar till Valborg och vintern rasar (förhoppningsvis äntligen) ut på riktigt. Jag firar detta med att rabattera mina presentkort med vintermotiv. Köp ditt presentkort innan måndagen den 30 april så får du 10% rabatt på värdet du beställer för. Du väljer själv om du vill köpa en hel fotografering, en kurs eller en valfri summa. Presentkortet är giltigt till den 30 juni 2018. Ge bort det till dig själv, någon annan du tycker om eller någon som du tycker borde föreviga några ögonblick! Skicka din beställning till kontakt@mialewell.se och skriv PRESENTKORT som ämne. Dela och sprid gärna! Erbjudandet gäller inte företagsfotografering. 

VÅRBRÖLLOP I STOCKHOLM

Det är alltid lika trevligt att få komma tillbaka till bekanta vackra miljöer och fotografera. Som under Supees och Patricks bröllop på Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm till exempel. Efter de något pirriga, känslosamma och förväntansfulla förberedelserna på hotell Drottning Kristina gick färden med limousin genom Stockholm mot Långholmen. Det var en alldeles fantastisk dag med sol, en något blygsam vårvärme, kinesisk te-ceremoni, Super Mario-musik och en herrans massa kärlek. <3

BARNFOTOGRAFERING I NORRTÄLJE

Idag har det regnat och snöat om vartannat hela dagen och det ger, förutom obehagligt blöta skor och kläder, hopp om våren. Det går fort nu och om bara några veckor ser vi fram emot lite barmark och begynnande grönska. Men det här vädret innebär vissa begränsningar i att vara utomhus och fotografera och därför erbjuder jag nu rabatterade barnfotograferingar (i främsta hand för barn upp till ett år gamla) i min dagsljusstudio jag tillfälligt riggar i vardagsrummet. Erbjudandet gäller vecka 12 och 13, vardagar mellan klockan 9.30-14.00 och det är först till kvarn som gäller.

Du betalar endast 1.500:- för en halvtimmas fotografering och tre stycken bilder som levereras digitalt, redigerade och högupplösta (ordinarie pris 1.800:-).

Menu