BARNFOTOGRAFERING I NORRTÄLJE

Jag erbjuder nu vid några tillfällen under sensommaren barnfotografering i Norrtälje till ett rabatterat pris. Det här är ett perfekt tillfälle att uppdatera familjealbumet, komplettera bilderna från förskola och skola, ordna de bästa julklapparna eller bara komma och föreviga några fina ögonblick.

Fotograferingen tar omkring 30 minuter och äger rum utomhus på Borgmästarholmen i Norrtälje. Fotograferingen inklusive två stycken bilder som levereras digitalt, redigerade och högupplösta för fri användning kostar endast 850 kronor och betalas via faktura vid bokning. Efter fotograferingen får du tillgång till ett urvalsgalleri varifrån du väljer de bilder du vill beställa och givetvis går det bra att beställa fler bilder än de två som ingår.

Det finns endast ett begränsat antal tider för det här fotograferingserbjudandet och det är först till kvarn som gäller. Skicka ett mejl till kontakt@mialewell.se om du vill boka en tid! Skriv SENSOMMARERBJUDANDE i ämnesfältet. Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Följande tider finns tillgängliga för det här erbjudandet:

 • måndagen den 3 september klockan 12.45-13.15
 • måndagen den 3 september klockan 13.30-14.00 BOKAD
 • måndagen den 3 september klockan 14.15-14.45
 • måndagen den 3 september klockan 15.00-15.30 BOKAD
 • måndagen den 3 september klockan 15.45-16.15 BOKAD
 • söndagen den 9 september klockan 9.15-9.45 BOKAD
 • söndagen den 9 september klockan 10.00-10.30 BOKAD
 • söndagen den 9 september klockan 10.45-11.15 BOKAD
 • söndagen den 9 september klockan 11.30-12.00 BOKAD
 • söndagen den 9 september klockan 12.15-12.45
 • söndagen den 9 september klockan 13.00-13.30 BOKAD
 • söndagen den 9 september klockan 13.45-14.15 BOKAD
 • onsdagen den 12 september klockan 15.30-16.00 BOKAD
 • onsdagen den 12 september klockan 16.15-16.45 BOKAD
 • onsdagen den 12 september klockan 17.00-17.30 BOKAD

BRÖLLOP I FURUSUND

Minna och Daniel – vilket underbart bröllop i Furusund ni ställde till med i juni i år. Att få vara er bröllopsfotograf var en stor ära och jag är väldigt tacksam för att jag fick förtroendet att föreviga er dag och er kärlek.

Alla känslor och ögonblick – från de första nervösa förberedelserna på Furusunds Värdshus till den vackra vigseln uppe på berget med utsikt över vattnet och den fantastiska skärgården till den ljuvliga middagen och den hejdundrande festen – vackra minnen som varar för evigt. Roslagen visade sig från sin allra bästa sida och som bröllopsfotograf i Norrtälje är det himla fint att få arbeta på hemmaplan emellanåt.

Återigen – mina allra hjärtligast gratulationer till er och stort lycka till i livet som gifta.

Och tack för gott samarbete – Furusunds värdshus, Elina, frisör och make up artist, Tårtstugan och Sound and vision!

BARNFOTOGRAF NORRTÄLJE

Nu råder högtryck på barn- och familjefotografering. En barnfotografering ska vara rolig, den ska vara avslappnad och den ska innehåll lek och skratt. En familjefotografering likaså. Håller du med? Hör gärna av dig så kikar vi på en tid för fotografering av dina barn eller din familj!

VÅRBRÖLLOP I STOCKHOLM

Det är alltid lika trevligt att få komma tillbaka till bekanta vackra miljöer och fotografera. Som under Supees och Patricks bröllop på Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm till exempel. Efter de något pirriga, känslosamma och förväntansfulla förberedelserna på hotell Drottning Kristina gick färden med limousin genom Stockholm mot Långholmen. Det var en alldeles fantastisk dag med sol, en något blygsam vårvärme, kinesisk te-ceremoni, Super Mario-musik och en herrans massa kärlek. Bröllopsfotografering i Stockholm när den är som bäst. <3

BARNFOTOGRAFERING I NORRTÄLJE

Idag har det regnat och snöat om vartannat hela dagen och det ger, förutom obehagligt blöta skor och kläder, hopp om våren. Det går fort nu och om bara några veckor ser vi fram emot lite barmark och begynnande grönska. Men det här vädret innebär vissa begränsningar i att vara utomhus och fotografera och därför erbjuder jag nu rabatterade barnfotograferingar (i främsta hand för barn upp till ett år gamla) i min dagsljusstudio jag tillfälligt riggar i vardagsrummet. Erbjudandet gäller vecka 12 och 13, vardagar mellan klockan 9.30-14.00 och det är först till kvarn som gäller.

Du betalar endast 1.500:- för en halvtimmas fotografering och tre stycken bilder som levereras digitalt, redigerade och högupplösta (ordinarie pris 1.800:-).

Menu